COMBINATIEFUNCTIES.NL
Praktijkvoorbeelden uit onderwijs, sport en cultuur

In 2008 zijn de G-30 gemeenten in Nederland als eerste aan de slag gegaan met het realiseren van de combinatiefuncties. Deze gemeenten waren met recht de pioniers die vorm gaven aan de Impuls brede scholen, sport en cultuur. Inmiddels zijn in een groot aantal van deze gemeenten de combinatiefunctionarissen aan het werk.

De samenwerkende partners NOC*NSF, Projectgroep Combifuncties Onderwijs, de Cultuurformatie, de VNG, Vereniging Sport en Gemeenten en de ministeries van OCW en VWS, hebben de ervaringen van deze gemeenten gebundeld in dit magazine.

Combinatiefuncties.nl
schetst een divers beeld van praktische voorbeelden van hoe binnen de G-30 gemeenten de combinatiefuncties worden gerealiseerd. Vanuit verschillende perspectieven (sport, cultuur, onderwijs en gemeenten) wordt beschreven op welke manier en waar combinatiefunctionarissen aan het werk zijn. Zowel de ambtenaar, de wethouder, lokale organisaties als de combinatiefunctionaris zelf komen aan het woord.

Combinatiefuncties.nl is een verzamelwerk met interessante artikelen, tips en feiten over diverse aspecten van het realiseren van combinatiefuncties in de praktijk. Een praktische handleiding voor alle partijen, die zich ambtelijk, bestuurlijk of uitvoerend bezighouden met de invoering van combinatiefuncties.

Bestellen

Combinatiefuncties.nl kost € 14,95 (exclusief verzendkosten) en kunt u bestellen door hier het bestelformulier in te vullen en te verzenden.

Combinatiefuncties.nl online per artikel

Heeft u interesse in één of meerdere artikel uit Combinatiefuncties.nl. Elk artikel uit de uitgave kunt u hier als PDF downloaden.